800m2 fietsplezier

Bij Scholten Cycling vind je op 800m2 inspirerende winkelruimte een ruim assortiment fietsen, kleding, schoenen, helmen en accessoires van verschillende merken en in diverse prijsklassen.

Ons streven is om de klant met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan en net dat extra beetje meer te geven. U kunt bij ons gratis fietsen testen om tot een nog betere aankoop te komen. Probleem met uw fiets of artikel? Door goede garantie lossen wij uw probleem zo snel mogelijk op. Daarom komen onze klanten vanuit heel Nederland voor de mooiste fietsen en het beste advies naar Drenthe!

Onderhoud van uw fiets

In onze werkplaats wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsonderdelen van verschillende merken. Dit wordt gedaan om uw fiets te voorzien van de onderdelen die uw fiets verdient. Wij maken gebruik van de nieuwste gereedschappen van uitstekende kwaliteit, immers goed gereedschap is het halve werk. Dit aangevuld met de uitgebreide kennis van onze goed getrainde monteurs zorgt ervoor dat wij uw fiets op een perfecte manier kunnen repareren, onderhouden of opbouwen.

Service Center

Scholten Cycling is service center van verschillende merken. Een voordeel van een service center is dat verschillende reparaties binnenshuis kunnen worden uitgevoerd en dat u hierdoor uw fiets niet of niet lang hoeft te missen. Tevens is er veel kennis aanwezig om u het beste advies te geven over uw nieuw aan te schaffen product.

Ons team staat voor u klaar

Iedere klant is bij ons belangrijk! We doen ons best om je altijd van een goed advies te voorzien. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en deze met jullie te delen gaan wij als team jaarlijks naar de Eurobike in Friedrichshafen. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig individueel trainingen en workshops om hun skills nog meer te verbeteren.

[dt_team type=”grid” padding=”10″ column_width=”140″ columns=”3″ members_bg=”false” order=”asc”]

Passie voor fietsen

Passie voor fietsen betekent niet alleen passie om de fiets te verkopen, maar ook passie om te fietsen en alles over de fiets te weten. Ons team heeft gezamenlijk veel ervaring én wij hebben allemaal iets met fietsen; de één fiets op een mountainbike, de ander rijdt wedstrijden en de ander gebruikt de fiets om zich voor te bereiden op het schaatsseizoen.