Mountainbike Clinics

Bent u opzoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje, een bedrijfsactiviteit of een sportieve dag met uw vereniging? Scholten Cycling biedt de mogelijkheid voor het geven van mountainbike clinics. De inhoud van de clinic wordt aangepast aan de deelnemers voor wie de clinic wordt gegeven zodat iedereen hieraan fun beleeft.

Lees meer

Sponsoring

Scholten Cycling sponsort verschillende sporters en verenigingen. Op onze sponsorpagina vind je een overzicht van de verschillende personen en verenigingen die wij sponsoren.

Sponsorpagina

Test Center

Ben je van plan om een nieuwe racefiets of mountainbike aan te schaffen maar twijfel je of je wel de juiste keuze gaat maken? Wij hebben 20 testfietsen beschikbaar om het gevoel te ervaren van de fiets die je van plan bent om aan te schaffen.

Lees meer

WAT IS MIJN OUDE FIETS NOG WAARD?

FIETS VERZEKEREN TEGEN DIEFSTAL EN BESCHADIGING?

Fiets voor een Huis

Scholten Cycling is sponsor van Wereldfoundation, vanwege het nuttige werk dat ze doen in Banglasdesh, waar een goed huis nog een luxe is die lang niet iedereen zich kan veroorloven. Wereldfoundation stelt in samenwerking met andere hulporganisaties geld beschikbaar voor de bouw van huizen om op deze manier de spiraal van armoede te doorbreken.

Wereldfoundation organiseert jaarlijks het evenement Fiets voor een Huis om geld in te zamelen voor de bouw van nieuwe huizen. Scholten Cycling ondersteunt dit evenement. Hier komen namelijk twee passies samen, de passie voor fietsen en de passie voor mensen!

 

FIETS VOOR EEN HUIS WERELDFOUNDATION

wereldfoundation-scholten